Over Van Breda Immo Consult nv

Al belegd in vastgoed of van plan om dit te doen? Van Breda Immo Consult begeleidt u van A tot Z.
hero-vbic-3

Van plan om te investeren in vastgoed? De kans is groot dat u dan spontaan denkt aan een projectontwikkelaar of verkoopsmakelaar om extra advies in te winnen. Twee keer nadenken is ook hier de boodschap.

De ontwikkelaar is en blijft de verkopende partij en de verkoopsmakelaar zal u misschien eerder adviseren om te kopen wat in zijn etalage hangt. Is het verstandig om u bij zo'n grote investering te laten begeleiden door iemand die het belang van de verkopende partij voor ogen heeft? Dat kan positief zijn maar lang niet in elke situatie.

Net op dat vlak maakt Van Breda Immo Consult het verschil. Wij geven u neutraal en rationeel advies en verdedigen uw belangen als vastgoedbelegger.

Van Breda Immo Consult focust zich enkel op adviesverlening van beleggingsvastgoed bij de aankoop, het beheer en de verkoop ervan. 


Wie zijn de Van Breda Immo Consultants?

Jean-Louis Appelmans
Jean-Louis Appelmans
Gedelegeerd bestuurder van Van Breda Immo Consult NV
Jean-Louis Appelmans was CEO van Leasinvest NV en is nog steeds actief bestuurder binnen enkele vastgoedvennootschappen.
Peter Vanherck
Peter Vanherck
Immoconsultant voor Vlaanderen
Peter Vanherck begeleidde als account manager 20 jaar lang familiale vermogens bij Bank Van Breda met een bijzondere focus op beleggen in vastgoed.
Kris Wilson
Kris Wilson
Immoconsultant voor Brussel - Wallonië
Kris Wilson heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van familiale vermogens bij Bank Van Breda.

Contacteer ons

Heeft u bepaalde vragen voor ons? Bespreekt u uw persoonlijke financiële situatie graag met ons? 

Maak vrijblijvend een afspraak