Over Van Breda Immo Consult NV

Al belegd in vastgoed of van plan om dit te doen? Van Breda Immo Consult begeleidt u van A tot Z.

Van plan om te investeren in vastgoed? De kans is groot dat u dan spontaan denkt aan een projectontwikkelaar of verkoopsmakelaar om extra advies in te winnen. Twee keer nadenken is ook hier de boodschap.

 

De ontwikkelaar is en blijft de verkopende partij en de verkoopsmakelaar zal u misschien eerder adviseren om te kopen wat in zijn etalage hangt. Is het verstandig om u bij zo'n grote investering te laten begeleiden door iemand die het belang van de verkopende partij voor ogen heeft? Dat kan positief zijn maar lang niet in elke situatie. 

Net op dat vlak maakt Van Breda Immo Consult het verschil. Wij geven u neutraal en rationeel advies bij de aankoop, het beheer en de verkoop van uw beleggingsvastgoed. Wij verdedigen uw belangen als vastgoedbelegger. 

Van Breda Immo Consult focust zich enkel op klanten die van plan zijn om een opbrengsteigendom aan te kopen en dus geen eigen woning of tweede verblijf. 

Wie zijn de Van Breda Immo Consultants?

Jean-Louis Appelmans:
gedelegeerd bestuurder van Van Breda Immo Consult NV.
Jean-Louis Appelmans was CEO van Leasinvest NV en is nog steeds actief bestuurder binnen enkele vastgoedvennootschappen.

 

Peter Vanherck:
Immoconsultant voor Vlaanderen.
Peter Vanherck begeleidde als account manager 20 jaar lang familiale vermogens bij Bank J.Van Breda & C° met een bijzondere focus op beleggen in vastgoed. 

 

Kris Wilson:
Immoconsultant voor Brussel – Wallonië.
Kris Wilson heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van familiale vermogens bij Bank J.Van Breda & C°.

 

Wat doet Van Breda Immo Consult?