Begeleiding bij beheer van beleggingsvastgoed

vbic-card-4

Naar analogie met een klassieke financiële beleggingsportefeuille bij uw bank of vermogensbeeheerder is het belangrijk dat ook een onroerende portefeuille goed wordt opgevolgd. Na een grondige analyse kan blijken dat het beter is om een bepaald pand te renoveren, te verkopen of samen te werken met een professionele beheerder.

01
Het beheer uitbesteden

Hebt u geen zin (meer) om uw beleggingsportefeuille in vastgoed zelf te beheren of is uw vastgoedkennis beperkt, dan kunnen onze consultants u in contact brengen met externe partijen die u op dit vlak bijstaan.

02
Het beheer zelf in handen houden

Als u uw vastgoed zelf wil (blijven) beheren, kunnen wij u een handige tool aanreiken. De ontwikkeling en het beheer van deze tool is in handen van een externe partij en heeft als doel de administratieve en financiële opvolging van uw vastgoedportefeuille te vergemakkelijken. Zo vindt u alles met betrekking tot uw beleggingsvastgoed terug op één plaats.

Wenst u van gedachten te wisselen over uw bestaande vastgoedportefeuille, aarzel dan niet om één van onze immo consultants te contacteren.

Maak vrijblijvend een afspraak