Begeleiding bij aankoop van beleggingsvastgoed

hero-vbic-2

Alles begint met een eerste vrijblijvend adviesgesprek. We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeftes, rekening houdend met uw totale vermogenssituatie. In een volgende stap organiseren we een gesprek met een externe partner om samen met u tot de beste invulling te komen. 

We werken samen met verschillende externe partners. Dit zijn partijen die hun sporen op het vlak van degelijk vastgoed al verdiend hebben.

 

We onderscheiden:

01
De aankoopmakelaar voor bestaand vastgoed

Bent u op zoek naar vastgoed, maar geen nieuwbouw?

Vb. een appartement, een appartementsgebouw, een pand voor verhuur aan beroepsgebruikers, een investeringsvastgoed ondergebracht in een zgn. patrimoniumvennootschap,... 

Uw immo consultant luistert en bespreekt alle invalshoeken met u en brengt u in contact met de meest geschikte partij i.f.v. uw behoefte en blijft uw klankbord doorheen het traject.

02
Een vastgoedexpert gespecialiseerd in nieuwbouw

Heeft u een voorkeur om te investeren in residentieel nieuwbouw?

Dan begeleiden we u graag bij het maken van de juiste keuze uit een streng geselecteerd aanbod aan nieuwbouwprojecten. Hiervoor werken we samen met een partner met méér dan 20 jaar ervaring in deze markt.

Onze partner doet het huiswerk voor u. Alle projecten worden uitgebreid gescreend op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding en kwaliteitsaspecten. 

Als immo consultant zijn we goed op de hoogte van hun investeringsoplossingen en begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze. 

- Kwalitatief vastgoed

De projecten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Bij elk project worden vooraf de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfort en andere succespijlers zorgvuldig bestudeerd. Dit draagt bij aan de toekomst en duurzaamheid van uw investering.

- Eigen beheer

Als we spreken over projecten met eigen beheer, dan zijn dit vaak klassieke appartementen en/of huizen gericht op de residentiële verhuurmarkt dat u als belegger vaak zelf beheert. U volgt zelf de huurbetalingen op en staat zelf in voor het contact met uw huurder en voor het onderhoud van uw pand.

U kan dit beheer ook uitbesteden aan een derde partij.

- Ontzorgen

Om te kunnen inspelen op de vraag van vastgoedbeleggers biedt onze gespecialiseerde partner ook handige all-in formules aan. Er bestaan formules in verschillende budgetten en niches die passen bij uw profiel en mogelijkheden. Zo heeft u als investeerder maandelijks mooie inkomsten zonder dat u er zelf iets voor moet doen. Deze inkomsten worden vaak ingedekt door achterliggende garanties. De verhuur en het beheer worden gedaan door een professionele partner zodat u volledig ontzorgd bent. 

Van Breda Immo Consult heeft enkel oog voor uw belangen en bewaakt de kwaliteit van onze partners. We toetsen de dienstverlening van onze partners regelmatig bij u af, maar ook met de externe partner zelf houden we contact.

Zoekt u een partner die luistert en meedenkt i.f.v. uw persoonlijke situatie? 

Maak vrijblijvend een afspraak