Wat doet Van Breda Immo Consult?

We geven u neutraal en rationeel advies bij de aankoop, het beheer en de verkoop van uw beleggingsvastgoed.

 

Hoe ziet u vastgoed als onderdeel van uw beleggingsportefeuille? Van Breda Immo Consult luistert, bespreekt en geeft dan pas advies. We adviseren u over het vastgoedluik van uw beleggingsportefeuille, het rendement op uw bestaande vastgoedportefeuille maar ook over een eventuele verkoop, herinvesteringen en geplande aankopen.

Aankoop

Voor nieuw geplande beleggingsaankopen maken we samen een duidelijke behoefte-analyse en brengen we u in contact met een externe vastgoedcoach die enkel uw belangen zal verdedigen. Deze vastgoedexpert gaat samen met u op zoek naar de vastgoedinvestering die bij u past.

We werken over het hele land samen met verschillende externe partners. Dit zijn partijen die hun sporen op vlak van degelijk vastgoed al verdiend hebben.

Uiteraard volgen wij als Van Breda Immo Consult achter de schermen de zaak mee op. We toetsen bij u af of de dienstverlening van de externe vastgoedcoach vlot verloopt. Ook met de externe partij houden we contact. We blijven langs beide zijden de kwaliteit bewaken.

Zoekt u een partner die luistert en meedenkt in uw persoonlijke situatie? Is uw vastgoedkennis beperkt of bent u iemand die zich ten volle wil focussen op uw professionele ambities en bijgevolg weinig tijd heeft? Dan kan Van Breda Immo Consult ook bij u ongetwijfeld wat vastgoedstress wegnemen.

Beheer

Naar analogie met een klassieke roerende beleggingsportefeuille is het belangrijk dat ook een onroerende portefeuille goed wordt opgevolgd. Na een grondige analyse kan blijken dat het beter is om een bepaald pand te renoveren of te verkopen of een professionele beheerder onder de arm te nemen.

  • Het beheer uitbesteden
    Als u geen zin (meer) hebt om de beleggingsportefeuille in vastgoed zelf te beheren of als het u ontbreekt aan de nodige kennis, dan kunnen onze consultants u in contact brengen met externe partijen die u op dat vlak bijstaan.

  • Het beheer zelf in handen houden
    Als u uw vastgoed zelf wil (blijven) beheren, kunnen wij u een handige tool aanreiken. De ontwikkeling en het beheer van deze tool is in handen van een externe partij en heeft als doel de administratieve en financiële opvolging van uw vastgoedportefeuille te vergemakkelijken. Zo vindt u alles met betrekking tot uw beleggingsvastgoed terug op één plaats.

Verkoop

Na doorlichting van uw vastgoedbeleggingsportefeuille kan blijken dat het aangewezen is om een bepaald pand te verkopen. Ook hier kan Van Breda Immo Consult u concreet verder in begeleiden.

We denken met u mee over de volgende stap na verkoop als u deze belegging wil herinvesteren. We bekijken samen uw totale beleggingsportefeuille en luisteren naar uw visie en verwachtingen op dat moment. Pas dan bekijken we of het zinvol is om te herinvesteren in vastgoed of niet.