Beheer van beleggingsvastgoed

Beleggen in vastgoed doe je niet alleen

Naar analogie met een klassieke financiële beleggingsportefeuille bij je bank of vermogensbeeheerder is het belangrijk dat ook een onroerende portefeuille goed wordt opgevolgd. Na een grondige analyse kan blijken dat het beter is om een bepaald pand te renoveren, te verkopen of samen te werken met een professionele beheerder.

Voor het beheer van beleggingsvastgoed zijn er twee mogelijkheden:
  • - Het beheer uitbesteden
  • - Het beheer in eigen handen houden
Het beheer uitbesteden

Hebt je geen zin (meer) om je beleggingsportefeuille in vastgoed zelf te beheren? Geen probleem. Wij brengen u in contact met een externe partij die jou op dat vlak kan bijstaan.

Deze partijen hebben we onderworpen aan een grondige screening. Zo kan je in alle rust het beheer van je vastgoedbelegging uitbesteden.

Het beheer zelf in handen houden

Als je je vastgoed zelf wil (blijven) beheren, kunnen wij je een handige tool aanreiken. De ontwikkeling en het beheer van deze tool is in handen van een externe partij en heeft als doel de administratieve en financiële opvolging van je vastgoedportefeuille te vergemakkelijken. Zo vind je alles met betrekking tot je beleggingsvastgoed terug op één plaats.

Ons advies

Van Breda Immo Consult heeft enkel oog voor jouw belangen en bewaakt de kwaliteit van onze partners. We toetsen de dienstverlening van onze partners regelmatig bij jou af, maar ook met de externe partner zelf houden we regelmatig contact.

Wil je je beleggingsvastgoed laten beheren?