Onze expertise

We staan klaar om jouw belangen als vastgoedbelegger te verdedigen. We geven je graag objectief advies.

Hoe zie jij vastgoed als onderdeel van je beleggingsportefeuille? Van Breda Immo Consult luistert, bespreekt en geeft dan pas advies. We adviseren je over het vastgoedluik van je beleggingsportefeuille, het rendement op uw bestaande vastgoedportefeuille, maar ook over een eventuele verkoop, herinvesteringen en geplande aankopen.

Waarom beleggen in vastgoed?

Voordat je beslist om in vastgoed te beleggen en wij tot actie overgaan, houden we je graag een spiegel voor door enkele concrete vragen te stellen. Zo zullen we nagaan waarom je precies in vastgoed wil beleggen. Is beleggen in vastgoed ook echt iets voor jou? Zijn je verwachtingen realistisch? Is het zinvol om vastgoed op te nemen als onderdeel van uw beleggingsportefeuille?

We creëren een realistisch beeld waarop je je kan baseren om de eerste knoop door te hakken: investeren in vastgoed als belegging of toch maar beter niet?

Regen in het buitenland, druppels bij ons

In Amerika, Duitsland en Nederland laat 60% van de mensen die van plan zijn om vastgoed aan te kopen zich bijstaan door een externe consultant. In ons land is deze aanpak nog vrij nieuw. Maar we geloven als Van Breda Immo Consult sterk in de tussenkomst en het advies van een externe vastgoedexpert.

Is het interessant om te investeren in beleggingsvastgoed?

Je spaarboekje brengt momenteel weinig of niets op waardoor veel mensen op zoek gaan naar andere manieren om rendement te genereren. Is het dan nu een goed moment om in vastgoed te investeren? Als je de stap wil zetten, geven we graag enkele tips.

Wat zijn jouw doelen?

Beleggen in vastgoed doe je niet van vandaag op morgen. We zijn benieuwd naar jouw plannen en ideeën. Samen bekijken we de beste opties.