Blog

Ontwerp zonder titel (4)-Apr-05-2024-06-39-44-9981-AM
Kris Wilson, expert bij Van Breda Immo Consult, biedt u een terugblik van de vastgoedmarkt van het afgelopen jaar en vertelt u wat er in de vastgoedsterren geschreven staat. 
Kris-Wilson-HR
Van plan om te beleggen in vastgoed? Investeren in energiezuinige woningen is de boodschap. Ook al is de aankoopprijs hoger, toch heeft een energiezuinige woning als belegging op termijn heel wat voordelen. Kris Wilson, expert bij Van Breda Immo Consult vertelt ons waarom.
future_blog
In de onzekere economische situatie is het voor beleggers gissen wat de beste investering is. Bestaat er een investering die én stabiel is én inflatiebestendig én een mooi rendement oplevert? Wie op de lange termijn kijkt, kan niet meer om vastgoed heen.
hero-vbic-2
De context wordt complexer voor de vastgoedinvesteerder. Maar is het vandaag minder aantrekkelijk om vastgoed te kopen dan één jaar geleden? BuyerSide beoordeelt het debat voor u op een objectieve manier.
vbic_campagnebeeld
Hoe kan je op een duurzame manier beleggen in vastgoed? Van Breda Immo Consult en Idé Coffee sloegen onlangs de handen in elkaar en organiseerden een infosessie rond dit thema. Bekijk hier enkele sfeerbeelden.
Kris Wilson
'Ik heb een pand gevonden dat ik wil aankopen maar ik zoek eerst een onafhankelijk klankbord. Kan ik hiervoor bij jullie terecht?'
tips om in vastgoed te beleggen
Je spaarboekje brengt momenteel weinig of niets op waardoor veel mensen op zoek gaan naar andere manieren om rendement te genereren. Is het nu een goed moment om in vastgoed te investeren? Als je de stap wil zetten, geven we graag enkele tips.
Kris Wilson
'Welk type pand koop ik het best als ik wil investeren in vastgoed?'