Onze aanpak

Van kennismaking tot advies op maat

Hoe zie jij vastgoed als onderdeel van je beleggingsportefeuille? Van Breda Immo Consult luistert, bespreekt en geeft dan pas advies.

Peter Vanherck - Immo Consultant

Hoe zie jij vastgoed als onderdeel van je beleggingsportefeuille? Van Breda Immo Consult luistert, bespreekt en geeft dan pas advies. We adviseren je over het vastgoedluik van je beleggingsportefeuille, het rendement op je bestaande vastgoedportefeuille, maar ook over een eventuele verkoop, herinvesteringen en geplande aankopen.

We creëren een realistisch beeld waarop je je kan baseren om de eerste knoop door te hakken: investeren in vastgoed als belegging of toch maar beter niet?

We werken bovendien samen met verschillende externe partners. Dit zijn partijen die hun sporen op het vlak van degelijk vastgoed al verdiend hebben.

Alles begint bij een kennismakingsgesprek. Wat mag je van dat gesprek verwachten? We zetten alles even op een rij. 

1

 

We adviseren je over het vastgoedluik van je beleggingsportefeuille, het rendement op je bestaande vastgoedportefeuille, maar ook over een eventuele verkoop, herinvesteringen en geplande aankopen. 

Het is ook mogelijk dat investeren in beleggingsvastgoed vandaag nog niet aan de orde is. Ook dat advies durven we geven. 

Bespreek je plannen samen met ons.
Over Van Breda Immo Consult

Van Breda Immo Consult NV
Ledeganckkaai 7
2000 Antwerpen
Ondernemingsnummer 0726.963.530
RPR Antwerpen - Afdeling Antwerpen
info@vanbredaimmoconsult.be

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. Beroepstitel vastgoedmakelaar - bemiddelaar, BIV 207380. Als erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar onderworpen aan de BIV plichtenleer. De verzekeringsonderneming die instaat voor de dekking van de burgerlijke beroepsaansprakelijkheid en borgstelling is NV AXA Belgium, polisnummer 730.390.160.