Aankoop van beleggingsvastgoed

Beleggen in vastgoed doe je niet alleen

Heb je plannen om beleggingsvastgoed aan te kopen? Alles begint met een eerste vrijblijvend adviesgesprek. We luisteren aandachtig naar je wensen en behoeftes, rekening houdend met jouw totale vermogenssituatie. In een volgende stap organiseren we een gesprek met een externe partner om samen met jou tot de beste invulling te komen. 

We werken samen met verschillende externe partners. Dit zijn partijen die hun sporen op het vlak van degelijk vastgoed al verdiend hebben.

Investeren in vastgoed: hoe begin je eraan?

We onderscheiden twee vastgoedvormen: 

- de aankoop van bestaand vastgoed
- de aankoop van nieuwbouwvastgoed

Ben je op zoek naar vastgoed maar geen nieuwbouw?

Als je begint te investeren in vastgoed hoeft dat niet altijd in nieuwbouw te zijn. Investeren in bestaand vastgoed kan ook. Je hebt o.a. keuze uit de volgende opties:

  • - een appartement of appartementsgebouw
  • - een pand voor verhuur aan beroepsgebruikers
  • - een investeringsvastgoed ondergebracht in een zgn. Patrimoniumvennootschap
  • - …

We luisteren eerst graag naar jouw plannen. Zo kunnen we alles in kaart brengen en de verschillende invalshoeken bespreken. Nadien brengen we je met de meest geschikte partij in contact.

Samen met deze externe parter bekijken we jouw behoefte. We leiden het traject mee in goede banen en blijven jouw klankbord.

Liever investeren in nieuwbouwvastgoed?

Ook dat is een optie. In dat geval begeleiden we je graag bij het maken van de juiste keuze uit een streng geselecteerd aanbod aan nieuwbouwprojecten. Hiervoor werken we samen met een partner met méér dan 20 jaar ervaring in deze markt.

Onze partner doet het huiswerk voor jou. Alle projecten worden uitgebreid gescreend op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding en kwaliteitsaspecten. 

Als immo consultant zijn we goed op de hoogte van hun investeringsoplossingen en begeleiden we je bij het maken van de juiste keuze. 

Van plan om te beleggen in vastgoed? We helpen je graag op weg.

In deze informatiebrochure vind je het antwoord op de meest gestelde vragen
met betrekking tot investeren in vastgoed.

Wil je investeren in de aankoop van beleggingsvastgoed?